Genç: Tüm gönüllere gireceğiz

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç Büyük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Genç, esnafın yakın ilgisi ile karşılandığı ziyarette, mevcut iş durumları, yaşadıkları sorunlar ve beklentiler hakkında bilgi aldı.FOTOĞRAFLAR İÇİN T

Genç: Tüm gönüllere gireceğiz

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç Büyük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Genç, esnafın yakın ilgisi ile karşılandığı ziyarette, mevcut iş durumları, yaşadıkları sorunlar ve beklentiler hakkında bilgi aldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

SANAYİ ESNAFINDAN GENÇ’ E DESTEK SÖZÜ

Mahalli İdareler Yerel Seçimleri öncesinde ortahisar da AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak seçim çalışmalarını yoğun bir programla sürdüren Av. Ahmet Metin Genç, ziyaretlerinde vatandaşı birebir dinliyor, fikirlerini alıyor, beklentileri noktasında istişare imkânıbuluyor. Büyük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Genç, birebir sohbet edip, sorunlarını dinledi, beklentilerini öğrendi. Sanayi esnafının şartlarının iyileştirilmesi, noktasında yürütülecek çalışmaların önemine işaret eden Genç, esnafın ekonomik koşullarının öncelikle tüm sorunları çözülmüş bir sanayi sitesi oluşturmaktan geçtiğini söyledi. Esnaftan gördüğü yakın ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren genç, karşılıklı diyalogun beraberinde istişareyi getireceğini, bunun da yürütülecek projelerde daha katılımcı bir birlikteliğe vesile olacağını belirterek, sanayi esnafına teşekkür etti.  Genç, esnafı anlamak için öncelikle esnafın derdiyle dertlenmek gerektiğini de vurguladı.

GENÇ “TÜM GÖNÜLLERE GİRECEĞİZ"

Sanayi esnafına Belediye Başkanı seçilmesi durumunda yaşantısında asla değişiklik olmayacağını belirten genç , “Birinci edepten, adaptan ve nezaketten asla taviz vermeyeceğiz. Yapılmış olan işleri tabii ki değerlendireceğiz. Doğru yapılmış bir şeyi takdir etmekten geri kalmayacağız, eksik gördüğümüz bir şeyi de ifade etmekten de asla geri durmayacağız. Asıl halkımıza anlatmak istediğimiz derdimiz, onların geleceklerine demir atmalarını sağlayacak aydınlık gelecekler vaat edeceğiz. Kentleşmiş bir şehir, dizayn edilmiş bir şehir vaat edeceğiz. Esnafın çok para kazandığı pırıl pırıl bir şehir vaat edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset