Flaş iddia! Trabzonlu isim parti mi kuruyor?

14 Mayıs seçimleri öncesi İYİ Parti'den istifa eden Trabzonlu eski milletvekilinin parti kuracağı iddia edildi.

Flaş iddia! Trabzonlu isim parti mi kuruyor?

İYİ Parti'de 14 Mayıs seçimleri öncesi Genel Başkan Meral Akşener ve parti yönetimi ile fikir ayrılığına düşen Yavuz Ağıralioğlu, partiden istifa etmişti. Ağıralioğlu için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Yavuz Ağıralioğlu'nun Türk-İslam ülküsü çizgisinde yeni bir siyasi parti kuracağı iddia edildi.

Ağıralioğlu cephesi parti kurulacağı yönündeki iddiaları henüz yalanlamazken, Trabzonlu eski milletvekiline yakın bazı isimlerin sosyal medyada bu doğrultuda paylaşımlar yapması da iddiaları güçlendirdi.

AĞIRALİOĞLU İÇİN FLAŞ İDDİA 2

Yavuz Ağıralioğlu kimdir?

1 Şubat 1972'de Trabzon Çaykara'da doğdu. Baba adı Mustafa, anne adı Hatice'dir.

İlk, orta ve lise öğrenimini Yozgat Sorgun'da tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur.

Gençlik yıllarından itibaren cemiyetçilik faaliyetlerinde bulundu. 1995-1997 yıllarında Nizam-ı Âlem Ocakları Genel Başkanlığı; Muhsin Yazıcıoğlu döneminde BBP MKYK üyeliği ve Genel Başkan Yardımcılığı vazifelerinde bulundu. 2018-2019 arası yasama yılında İYİ Parti Grup Başkanvekilliği, 2019-2020 yılları arasında Parti Sözcülüğü vazifesinde bulundu. Son olarak İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılığı Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanlığı görevini yürütmüş olup, 14 Mayıs 2023 seçimleri öncesi partisinden istifa etmiştir.

Ağıralioğlu, evli ve 3 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset