Faruk Özak açıkladı!

AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak’ın öncülüğünde Trabzon Vakfı ve Trabzon Derneği tarafından  Trabzon Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Trabzon TİCARET ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Trabzon TİCARET  ve Doğu Karadeniz İ

Faruk Özak açıkladı!

AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak’ın öncülüğünde Trabzon Vakfı ve Trabzon Derneği tarafından  Trabzon Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Trabzon TİCARET ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Trabzon TİCARET  ve Doğu Karadeniz İhraatçılar birliği, ilçe Belediyeleri, İlçe kaymakamlıkları ve sivil toplum örgütleri  ile yerel basının da katılımıyla gerçekleştirilen  Her Yönüyle Trabzon etkinliklerinin  9.sunun açılış yemeği verildi. Yemeğe trabzon protokolünden bürokratlar siyasiler, iş adamları ve yerel basın tam kadro katıldı.

Organizasyonun yapılmasında ön ayak olan Ak Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak, düşüncelerini misafirlerle paylaştı. Özak, şunları söyledi;

Vakfımızın ve derneğimizin davetine geldiğiniz için onlar adına teşekkür ederim. Her meslekten çok değerli insanlarımız yaklaşık 350 kişi var. Trabzon günleri Türkiye’ye önder oldu, örnek olduk. Sayın Cumhurbaşkanımız gidin trabzon’dan görün dedi ve bizi diğer şehirlere örnek verdi ama bizi geçenlerde oldu yetişenlerde ama bizim Kültür Sanat farkımız var.

Rusya’dan bir professor geldi ve trabzon’daki değerleri toplayarak Rusya’ya getirdi, biz işin takipçisi oldu ve Cumhurbaşkanımız sayın Putin ile görüştü. Rusya’daki büyük elçimiz eserlerimizi takip ediyor bu eserleri inşallah Trabzon’a kazandırıp, orada geçmişimi yaşatacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset