Metrobüste “yan bakma” kavgası cinayetle bitti!

İstanbul Beylikdüzü’nde metrobüste başlayan “yan bakma” tartışması durakta yeniden alevlendi. Çıkan kavgada bıçaklanan Ferdi Aras hayatını kaybederken, saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Metrobüste “yan bakma” kavgası cinayetle bitti!

İstanbul Beylikdüzü’nde metrobüs durağında yaşanan "yan bakma" tartışmasında bıçaklanan 1 kişi hayatını kaybetti. Saldırı anı saniye saniye kameraya yansıdı.

İddiaya göre, 8 Haziran saat 17.00 sıralarında B.B. ve babası M.B. ile Ferdi Aras arasında metrobüs içinde 'yan bakma' nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede son bulurken, Ferdi Aras Beylikdüzü durağında metrobüsten indi. Aynı durakta metrobüsten inen baba ve oğlu ile Ferdi Aras ile yeniden tartışmaya başladı. Taraflardan biri Aras’ı bıçakladı. Saldırı anı saniye saniye kameraya yansırken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Aras, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şüpheli B.B. ve babası M.G., polis ekiplerince yapılan çalışmalar neticesi yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamanlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. B.B. 'kasten öldürme' suçundan tutuklanırken, baba M.B. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.