Esnaf tefecinin eline düştü

MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Hüseyin Kıran'dan önemli açıklamalar. Kıran, 7 haziran 2015 seçimlerinde halkın Ak Parti'ye büyük bir ders vereceğini söyledi. Trabzon'da seçimin MHP ile Ak Parti arasında geçeceğinin de altını çizen Kıran, “Bu seçim Tr

Esnaf tefecinin eline düştü

MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Hüseyin Kıran'dan önemli açıklamalar. Kıran, 7 haziran 2015 seçimlerinde halkın Ak Parti'ye büyük bir ders vereceğini söyledi. 

Trabzon'da seçimin MHP ile Ak Parti arasında geçeceğinin de altını çizen Kıran, “Bu seçim Trabzon'da kesinlikle MHP ve Ak Parti arasında geçecektir. Trabzon'da Ak Parti'ye oy vermiş olan seçmen MHP'ye akın akın geliyor” ifadelerini kullandı.

KREDİ KARTINA MAHKUM EDİLDİK!

Esnafın tefecinin eline düşmüş durumda olduğunu belirten Kıran, "Ak Parti politikalarından rahatsız olan vatandaşlarımız artık çareyi MHP'de görüyor. Özellikle asgari ücretli emekli açlık sınırının altında maaş alıyor. Geçim sıkıntısı yaşıyor. Herkes kredi kartlarına mahkum olmuş durumda. Türkiye'de 3 milyona yakın kişi yasal takipte. Bu rakamlar dehşetin göstergesidir. En önemlisi de esnafın durumu perişan. Esnaf tefecilerin eline düşmüş durumda. Bunların yanı sıra iş adamları bir bir batıyor" dedi.

ŞEHİR GÜNDEN GÜNE ERİYOR

Kıran, şehrin her geçen gün kan kaybettiğini belirterek, "Sosyal patlama an meselesi. Bunun yanında Ak Parti'nin 13 yıllık iktidarı boyunca, Trabzon halkı verdiği oyun karşılığını alamamıştır. Bundan dolayı da Trabzon halkı kendisini artık kandırılmış hissediyor. Ak Parti iktidarı Trabzon'da yaptıkları yatırımlar yok denilecek kadar azdır. Trabzon'da istihdama yönelik bir politikası olmayan Ak Parti, şehri günden güne eritiyor. Şehir her alanda kan kaybediyor" diye konuştu.

BOL KESEDEN PROJE DAĞITIYORLAR

Kıran sözlerini şöyle sürdürdü: "AKP'nin siyaset tacirleri Trabzon'da bol keseden proje dağıtıyorlar. 13 yıldır AK Parti iktidardaydı. Bu projeleri yapmamaları için ellerini tutan mı vardı? Bu projeler 30 yıldır gündemdeydi. Bu projelerin başlangıçlarını dahi 13 yılda yapamayan iktidarın şimdiki aday adayları bu projeleri yapacaklarını vaat ederek insanları kandırmayı devam ediyorlar. Allah'ın verdiği zekayla dalga geçmeyin. Bu seçimde Ak Parti'nin seçim hilelerine de müsaade etmeyeceğiz. Ayrıca baskıların da önüne geçeceğiz. AK Parti’ye taşeronluk yapan bazı muhtarlar ve imamlar gibi kişiler de bu konuda kendilerine dikkat etsinler. Halkın özgür idaresine müdahale girişimlerinde bulunmasınlar. Türkiye'nin uçuruma doğru giden tablosunda pay sahibi olmasınlar."

AKP'YE TAŞERONLUK YAPMASINLAR

Projelerin MHP ile 3 yıl içinde başlanacağını belirten Kıran, "Trabzon'un beklediği bu projeleri MHP kesinlikle yapacaktır. Demiryolu ve raylı sistemi şehre MHP getirecektir. Yatırımların yanı sıra özellikle Trabzon'u turizm şehri yapacağız. Türkiye'nin ikinci Antalya'sı olacağız. Havaalanının büyütülmesi, yatırım adası, lojistik, iş sahası gibi şehrin beklediği projelerin hepsini en geç ilk 3 yılda başlayıp en kısa sürece bitireceğiz. Trabzonlulara şeref sözümüz olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset