Esnaf güçlü olmalı

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Selçuk Çebi, “Esnafı güçlü kılarsak, ekonomide çok önemli mesafe kat etmiş oluruz. Çünkü esnaf, yerel ekonominin can damarıdır” dedi.Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Ka

Esnaf güçlü olmalı

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Selçuk Çebi, “Esnafı güçlü kılarsak, ekonomide çok önemli mesafe kat etmiş oluruz. Çünkü esnaf, yerel ekonominin can damarıdır” dedi.

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Kara’yı ziyaret eden Selçuk Çebi, Trabzon esnafının sorunlarını dinledi. TESOB Başkanı Kara, ”Odamıza kayıtlı yaklaşık 28 bin esnafımız var. Esnafımızın sorunları ve bunların çözümleri için yoğun çaba sarf ediyoruz. Özellikle AVM’ler yüzünden büyük sıkıntılar çeken küçük esnafı ayakta tutabilmenin uğraşı içindeyiz. Sizlerden bu konuda destek bekliyoruz. Sizin gibi genç ve marka olmuş isimlerin siyasetin içinde olması bizi ayrıca mutlu etmiştir. Enerjiniz ve birikiminizle Trabzon’a uzun yıllar hizmet vereceğinizi umut ediyorum” şeklinde konuştu.

Trabzon’daki tüm sivil toplum örgütlerine bizzat giderek sorunlarını dinleyip, talepleri not aldıklarını belirten Çebi, şunları söyledi:

“Görev ve yetki alabilirsek, bu sorunların çözümü için var gücümüzle çalışacağız. Toplumlarda her şeyin başı ekonomidir.  Ekonomik refah olunca diğer alanlarda sorunlar azalır. Benim uzmanlık alanım spor. Ekonomik sorunu olmayan aileler çocuklarına daha rahat spor yaptırma imkanı bulur. Bizim görevimiz o potansiyeli değerlendirmek. Trabzon’a EYOF sayesinde çok önemli spor yatırımları yapıldı. Bu yatırımları ölü olmaktan kurtarıp canlandırmalıyız. Eğer bunu başarabilirsek, Trabzon’u sporda cazibe merkezi haline getiririz. Ulusal ve uluslararası turnuvalar alır, yolla da şehrin ekonomisine, esnafına katkı sağlayabiliriz.”

10032015cebi.jpg

10032015cebi3.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset