Eski TS'li CHP'den başkan adayı oldu!

CHP Parti Meclisi’nde alınan kararla Beylikdüzü’nde, CHP’nin Belediye Başkan Adayı olan Ekrem İmamoğlu, Parti Meclisi kararı haberini ilçede kendisini bekleyen partililerle birlikte öğrendi. İmamoğlu, “Beylikdüzü’nde kuracağımız iktidar önümüzdeki iktidar

Eski TS'li CHP'den başkan adayı oldu!


CHP Parti Meclisi’nde alınan kararla Beylikdüzü’nde, CHP’nin Belediye Başkan Adayı olan Ekrem İmamoğlu, Parti Meclisi kararı haberini ilçede kendisini bekleyen partililerle birlikte öğrendi. İmamoğlu, “Beylikdüzü’nde kuracağımız iktidar önümüzdeki iktidarların habercisi olacak. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Konuşmasında, sürecin yeni başladığını, Beylikdüzü’nde yaşayan tüm vatandaşların kalbini kazanmak için çok çalışacaklarını söyleyen İmamoğlu, Beylikdüzü’nü hisseden ve geleceğini en iyi şekilde hazırlayan bir yönetim olacaklarının sözünü verdi.
“Beylikdüzü’nde yaşayan herkesin oyuna talibiz”

Beylikdüzü’nde çok güzel işler üreteceklerini belirten İmamoğlu, partililere şöyle seslendi;
“Hiç kuşkunuz olmasın. Beylikdüzü’nde çok güçlü işler üreteceğiz. Çok çalışacağız. Ev ev gezeceğiz. Biz Beylikdüzü’nde yaşayan herkesin oyuna talibiz. Sizlerden bu süreçte diğer partilere oy vermiş vatandaşlarımızla buluşmanızı istiyorum. Ben sizlerin temsilcisiyim. Size olan sorumluluğumu bir an bile unutmayacağım. CHP’ye, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine yakışan bir belediyeciliği Beylikdüzü’ne getirmek adına yola çıkmanın onurunu bana yaşattığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.”


“Ayrışacağımız en ufak nokta yok”

CHP Beylikdüzü Aday adaylarıyla ayrışacağı en ufak bir nokta olmadığının da altını çizen İmamoğlu, yönetimin paylaşmak olduğunu, en kısa sürede aday adaylarıyla bir araya gelerek fikirlerini alacağını söyledi.

Genç: Çok çalışacağız
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Yaşar Genç ise, “5 yıl süren bir mücadele sonunda Ekrem İmamoğlu, ilçemizin belediye başkan adayı olarak MYK ve PM tarafından atanmıştır. Bundan sonra hep birlikte çok çalışarak belediye başkanlığını kazanacağız. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset