Eski il başkanına...

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dr. Adnan Günnar, ilçe ziyaretleri kapsamında gittiği Akçaabat ve Düzköy’de yoğun ilgiyle karşılandı. “7 HAZİRAN SEÇİMLERİ İLE 2023 VİZYONU VE YENİ TÜRKİYE’NİN TEMELLERİ ATILACAK” İlçe yönetimleriyle bir araya gele

Eski il başkanına...
AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dr. Adnan Günnar, ilçe ziyaretleri kapsamında gittiği Akçaabat ve Düzköy’de yoğun ilgiyle karşılandı.
 
“7 HAZİRAN SEÇİMLERİ İLE 2023 VİZYONU VE YENİ TÜRKİYE’NİN TEMELLERİ ATILACAK”
 
İlçe yönetimleriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunan ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dr. Adanan Günnar, memleketi Akçaabat’ta yaptığı konuşmada “Uzun süredir il başkanı olarak 2023 vizyonunda yeni Türkiye’nin temelleri için çalıştım. Şimdide bir başka bir kulvarda aynı hedef doğrultusunda yola koyulduk. 7 Haziran seçimleri ile 2023 vizyonu ve yeni Türkiye’nin temelleri atılacak. Buna bizler inanıyoruz. Ortak akıl ile kol, kola gönül gönüle birlikteliğimizle hedefimizi siz değerli teşkilat mensubu kardeşlerimle gerçekleştireceğiz. Her zaman partimizin bir neferi olarak sizlerle birlikte yürüdük. Kurucu Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız’ın ifade ettiği gibi Türkiye’de yönetim anlayışında yeni bir sayfanın açılacağı bir döneme doğru gidiyoruz. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde bu ihtiyaç olan milletvekilini meclise oylarımızla taşırız ve ülkenin ihtiyacı olan yönetimdeki değişimin ve ülkenin ekonomik olarak AK Parti’nin hedefi olan dünyanın ilk büyük 10 ekonomisi arasına girme hedefini yakalamak için ilk adımı atarız. AK Parti bu ülkenin makus talihini değiştirdi. Daha güzel günlere taşıyacağına inanıyorum.”diyerek partililerden destek istedi.
 
“YENİ TÜRKİYE'NİN İNŞASINDA YER ALMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”
 
Düzköy’de coşkulu ve kalabalık partili tarafından karşılanan Eski il başkanı AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dr. Adnan Günnar, AK Parti'nin ülke yönetiminde göreve gelmesinin Türkiye için adeta bir milat olduğunu belirterek ülkenin 2023 hedefi, yeni Türkiye ve Aydının Aydınlık geleceği için AK Parti'nin göreve devam etmesi gerektiğini söyledi. Sağlıktan eğitime, ulaşımdan ekonomiye Türkiye'nin Ak Parti'nin yönetimde olduğu son 10 yılda adeta çağ atladığını belirten Günnar, "AK Parti iktidar olmadan önce bir ülke düşünün ki vatandaşı bir hastanede tedavi olabiliyor diğer hastane ise burası SSK'lı bakmıyor diye geri çevriliyor. Ulaşım sıkıntısı ve yolların durumu öylesine. Yapılanlar yapılacakların teminatıdır. 2023 hedefleri ve Yeni Türkiye'nin inşasında yer almak için yola çıktık. Sizlerden destek bekliyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler