Ergin Aydın Ortahisar'a aday

2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi aday adaylığı yarışı özellikle Trabzon'un Büyükşehir olması sonrası yeni açılacak Ortahisar Belediyesi için tüm hızıyla sürüyor.Daha Önce 6 adayın Ak Parti'den aday adaylığı başvurusdunda bulunduğu Ortahisa

Ergin Aydın Ortahisar'a aday

2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi aday adaylığı yarışı özellikle Trabzon'un Büyükşehir olması sonrası yeni açılacak Ortahisar Belediyesi için tüm hızıyla sürüyor.

Daha Önce 6 adayın Ak Parti'den aday adaylığı başvurusdunda bulunduğu Ortahisar belediyesi için bugün bir aday daha başvuru yaptı.

Trabzon Belediye Başkan Yardımıcsı Ergin Aydın, Ak Parti Ortahisar ilçe merkezi binasında düzünlediği basıntoplantısıile aday adaylığı başvuru dilekçesini Ak Parti Ortahisar ilçe Başkanı Temel Altunbaş'a vererek gerçekleştirdi.

Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş toplantıda yaptığı konuşmada Ortahisar Belediye Başkan adaylığı için başvuruların yoğun olarak sürdüğünü belirterek ''Bugün Ergin Aydın kardeşimizin de yaptığı başvuru ile aday adayı sayımız 7'ye yükseldi. Diğer aday adayı arkadaşlarada söylediğimiz gibi bu bir demokratik süreç. Bu süreci en iyi şekilde tamamlayıp yapılacak çalışmalar sonunda aday olarak belirlenen arkadaşımızla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim onlardan istediğmiz bu demokratik süreci en iyi şekilde değerlendirip diğer aday adayı arkadaşlarla birlikte kimsenin bir biri hakkında menfi sözler kullanmadığı yapıcı bir ortamda bu süreci geçirmek. Bu ilkeler doğrultusunda ben Ergin Aydın'a başarılar diliyorum'' dedi. 

1.20131030150430.jpg

Düzenlenen basın toplantısı ile Ortahisar ilçesi Başkan aday adaylığını açıklayan Ergin Aydın seçilmeleri halinde uluslararası bir belediye oluşturmak için çalışacaklarını belirterek, ''İlçemizi harekete geçirecek vizyon, bilgi ve deneyimi kendimizde görüyoruz. Her alanda gelişmiş, ekonomisi güçlü ahlaki ve manevi değerleri yüksek, uluslar arası bir belediye oluşturmak arzusundayız. Kurucuları olmaktan onur duyduğum ve 13 yıllık süreçte her kademesinde severek, değerli teşkilat mensuplarımız ile birlikte görev aldığım Ak Parti’den, Ortahisar ilçe belediye Başkan Aday adayı olduğumu huzurlarınız da açıklıyorum.

2014 seçimlerinde partimizden aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bizim hedefimiz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Önderliğinde 2014 seçimlerinde yeni ufuklar açmaktır. Başbakanımızın ifadesi ile ‘’büyük millet büyük güç hedef 2023’’vizyonuna yaraşır bir şekilde şehrimizi birlikte inşa etmektir. Bu yolda son 5 yılda atılan en önemli adımları devam ettirmek ancak Ak Parti Belediyeciliği ile mümkündür.Bunun için üzerimize düşen görev tüm teşkilat mensuplarımız ile birlikte ele gönül günüle 2014 seçimleri öncesinde, Ortahisar ilçemiz dahilinde bulunan 85 mahallede girilmedik sokak, çalınmadık kapı kalmayacak şekilde çalışmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle aday adayı olmamızda bizden manevi desteklerini esirgemeyen, toplantımıza katılarak bizleri onurlandıran siz değerli kardeşlerimize ve dostlarıma, her gittiğimiz ortamda ve gıtabımızda bizimle ilgili övgü dolu sözler sarf eden vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Aday adaylığımızı ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim’’ dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler