Erdoğan'ın yeni unvanı tartışılacak cinsten!

Ak Parti, 15 Şubat'ta yerel seçim kampanyasına start vermeye hazırlanıyor. Genel Merkez Seçim Koordinasyonu Merkezi, belediye başkan adaylarını "hafiye" gibi izleyecek. İl Seçim Koordinasyonu Merkezleri, genel merkeze adayların çalışmaları ile ilgili günl

Erdoğan'ın yeni unvanı tartışılacak cinsten!

Ak Parti, 15 Şubat'ta yerel seçim kampanyasına start vermeye hazırlanıyor. Genel Merkez Seçim Koordinasyonu Merkezi, belediye başkan adaylarını "hafiye" gibi izleyecek. İl Seçim Koordinasyonu Merkezleri, genel merkeze adayların çalışmaları ile ilgili günlük rapor iletecek.

GÜNLÜK RAPOR TUTULACAK

İktidar partisinin 30 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmaları AKP Genel Merkezi'nde İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş'ın başkanlığındaki Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından planlanıyor. Her ilde bulunan Seçim koordinasyon merkezi, belediye başkan adaylarının günlük programlarını (ziyaret, toplantı, basın toplantısı, yerel basın v.b) belirleyecek. Adayla birlikte gençlik ve kadın kollarından da birer kişinin olduğu 10 kişilik bir ekibin katılacağı programlar, sabah namazıyla başlayıp gece yarısına kadar sürecek. Adayların günlük programlarına riayet edip etmedikleri, genel merkezdeki Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından da kontrol edilecek. İllerden Ankara'ya iletilecek günlük raporların yanı sıra ani telefonlarla da adayların belirlenen programlara uyup uymadıkları test edilecek.

YENİ SEÇMEN

Yerel seçimleri "kader seçimi" gibi gören AKP, kapı kapı dolaşacak 2 milyon seçim görevlisini hem eğitti hem de nasıl davranmaları gerektiği konusunda kitapçık dağıttı. 2 milyon görevli, seçmen listelerini önlerine alıp adreslere ziyaretlerde bulunacaklar.

KAMPANYAYI EROL KOLÇAK YAPIYOR

AKP'nin seçim kampanyası yine reklamcı Erol Kolçak tarafından yürütülecek. Partinin kampanyada kullanacağı seçim müzikleri de farklı farklı olacak. Her bölgeye özgü seçim şarkısı belirlenecek. Örneğin Güneydoğuda Kürtçe seçim şarkısı olacak.

"DÜNYA LİDERİ" TANIMI DEĞİŞTİ

Bugüne kadar "dünya lideri" olarak takdim edilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bu sıfatı da 17 Aralık'ın da etkisiyle dönüşüme uğradı. Seçim kampanyası boyunca Erdoğan, "Yeni Türkiye'nin İstiklal Mücadelesi Lideri" olarak anılacak.

Erdoğan, rüşvet ve yolsuzluk operasyonundan sonra yeni Türkiye'nin istiklal mücadelesinin başladığını duyurmuş ve "Yeni süreç, yeni Türkiye'nin istiklal mücadelesidir. Devlet içinde paralel yapıya kesinlikle izin vermeyeceğiz" demişti.

BAŞBAKAN'A HEDİYE KALPAK

Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesi'nin geçtiğimiz Ramazan'da şehit yakınları ve gaziler için düzenlendiği iftarda Başbakan'a, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verilen milli mücadelenin simgesi olan "kalpak" hediye edilmişti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler