Erdoğan'dan MHP ve CHP'ye yaylım ateşi!

Başbakan Erdoğan, CHP'nin Hakkari'deki mitinginde Türk bayrağının olmadığı görüntülerinin ellerinde olduğunu söyledi.Başbakan Erdoğan, Antalya Valiliği'nin ilçedeki yatırımlarına ilişkin Finike Fuar Alanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde 5 bini aşkın

Erdoğan'dan MHP ve CHP'ye yaylım ateşi!

Başbakan Erdoğan, CHP'nin Hakkari'deki mitinginde Türk bayrağının olmadığı görüntülerinin ellerinde olduğunu söyledi.

Başbakan Erdoğan, Antalya Valiliği'nin ilçedeki yatırımlarına ilişkin Finike Fuar Alanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde 5 bini aşkın vatandaşa seslendi. Konuşmasında Afyonkarahisar'dan yola çıkarken tek millet, tek bayrak ve tek vatan vurgularını hatırlatan Başbakan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Fakat CHP'ye bakıyorsunuz Antalya'da bayrağımızı sallıyor. Peki Hakkari'de niye sallamıyorsun? Orası da bizim vatanımız değil mi, orada niye sallamıyorsun? Bütün herşey kamera çekimleriyle, herşey elimizde. Niye, sizler de ifade ediyorsunuz, korkunun ecele faydası yoktur. Bunların siyasetteki yeri bu. Zaten diğeri de Sivas'ın ötesine geçemiyor, o da Sivas'ın batısında siyaset yapıyor. Sivas'ın ötesine geç ya, sen de git Diyarbakır'a, sen de git Hakkari'ye, git Van'a, git Muş'a ora da bizim ya. Git, bu vatan toprakları ya, siyaseti her yerde yapalım, demokrasi güç kazansın" diye konuştu. Başbakan'ın bu sözleri sırasında ön sıradaki partili kadınlar ise "Yemiyor başbakanım, yürek ister, kolay mı gitmek" diye bağırdı.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ALTERNATİF KABUL ETMEZ

780 bin kilometrekare tek devlet olduğunu dile getiren Erdoğan, "Türkiye Cumhuriyeti devleti asla alternatif kabul etmez. Böyle bir anlayış olamaz ve buna müsaade etmeyiz. Bütün gücümüzle her yerdeyiz. Biz biriz, diriyiz hep beraber Türkiye'yiz" dedi.

RABİA İŞARETİ

"Dünyanın her yerine gidiyoruz bizim derdimiz var" sözlerinin ardından 'Rabia' işareti yaparak konuşmasını tamamlayan Erdoğan, alandakilere oyuncak dağıttı. İzdihamın yaşandığı oyuncak dağıtımı sırasında yine arka sıradaki erkeklerin öne hücum etmesiyle kadınlar zor anlar yaşadı.

BAŞBAKANIM PORTAKAL NAR PARA ETMİYOR

Oyuncak dağıtımı sırasında bir kadın Başbakan Erdoğan'a portakal, limon ve narın para etmediğini, depolarda çürüdüğünü belirterek, kurtarmasını istedi. Kadınla bir süre sohbet eden Erdoğan ise Ziraat Bankası faizlerinin düşürülmesinden bahsetti.

POLİS ÖZLÜK HAKKI İSTEDİ

Tören sırasında bazı sivil polisler de Başbakan Erdoğan'a, 'Sayın Başbakanım polislerin de özlük haklarını vermenizi istiyoruz' yazılı kağıt verdi.

Törende açılış yapıldıktan sonra Finike Belediye Başkanı Ak Partili Nail Dülgeroğlu tarafından Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a Finike Portakalı ve limon hediye edildi. Başbakan Erdoğan daha sonra helikopterle ilçeden ayrılarak Antalya'ya geldi. Başbakan Erdoğan, saat 18.15'de uçakla Antalya'dan ayrılıp Ankara'ya gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler