Erdoğan'dan Genç'e üstü kapalı gönderme

Japonya'nın Ankara Büyükelçiliği'nin düzenlediği Japonya Milli Günü'ne katılan ve gecede bir konuşma yapan konuşan Emine Erdoğan, konuşması sırasında CHP'li Kamer Genç'in sözlü protestosuna maruz kalmıştı. Genç, Erdoğan konuşurken "Emine Hanım sen hangi s

Erdoğan'dan Genç'e üstü kapalı gönderme

Japonya'nın Ankara Büyükelçiliği'nin düzenlediği Japonya Milli Günü'ne katılan ve gecede bir konuşma yapan konuşan Emine Erdoğan, konuşması sırasında CHP'li Kamer Genç'in sözlü protestosuna maruz kalmıştı. Genç, Erdoğan konuşurken "Emine Hanım sen hangi sıfatla burada konuşma yapıyorsun?" diyerek bağırmıştı.

Başbakan Erdoğan, eşine yapılan bu saygısızlık sonrası ilk kez konuştu. AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda partililere seslenen Başbakan, isim vermeden Genç'i şu sözlerle eleştirdi.

İşte Erdoğan'ın o açıklamaları:

"HAYA PERDESİ BİR KEZ YIRTILIRSA..."

Haya perdesi bir kez yırtılırsa, ar damarı bir kez çatlarsa o insan artık arsızlığı kendisi için bir gıda olarak görmeye başlar. Aile mahremiyeti, edep, haya tanımadan saldırıyorlar. Bunlara karşılık verdiğinizde, eleştirdiğinizde o kadar hayasızlar ki bundan memnun oluyorlar.

"ONLARIN GIDASI HAKARET"

Onları gıdası hakarettir. Onlar size küfretse rahatsız olursunuz, ama onlara küfrettiğinizde bunu iltifat olarak kabul eder bundan memnuniyet duyarlar.

Enerjimizi bunlarla harcamayacağız. Hiçbir iftiralarını, iddialarını karşılıksız bırakmayacak ama edep ve hayamızdan da asla taviz vermeyeceğiz. Onlara ihtiyaçları olan gıdayı, çamuru sunmayacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset