Erdoğan'dan abdestli cevap!

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen, İstanbul belediye başkan adayları tanıtım törenine katıldı. Erdoğan konuşmasında, çarpıcı ifadeler kullandı:"AÇIKLAMAZSANIZ NAMERTSİNİZ"Başbakan Er

Erdoğan'dan abdestli cevap!

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen, İstanbul belediye başkan adayları tanıtım törenine katıldı. Erdoğan konuşmasında, çarpıcı ifadeler kullandı:

"AÇIKLAMAZSANIZ NAMERTSİNİZ"

Başbakan Erdoğan törende yaptığı konuşmada, "Elinizde ne varsa açıklayın açıklamıyorsanız namertsiniz. Tayyip Erdoğan ile ilgili de elinizde varsa açıklayın. Abdestimden şüphem yok. Artık bu oyunu görmeniz lazım. Artık tavır zamanı gelmiştir. Kula kulluk yok. Sadece Allah'a kulluk var. Böyle uydurma, safsata... Biz de yanılmışız. Sevgililer sevgilisi peygamberimizi olimpiyatlarda anlatacak kadar izledik. Bu oyunu samimi kardeşlerim bozacak. Sadece Allah'a kul oluruz. Asla bugüne kadar bu yolda Kula kul olmadık.

"HER TÜRLÜ HIRSIZLIK KÖTÜDÜR"

Biz kavga için gelmedik. Bu hareketimizin temelinde her türlü hırsızlık kötüdür. Her türlü yolsuzluk kötüdür. En büyük yolsuzluk milli irade yolsuzluğudur. Milli iradeyi çalan, asıl hırsızdır. Asıl yolsuzdur. Gidin darbe dönemlerine bakın, en büyük yolsuzluklar bu dönemde yapılmıştır. Başta CHP olmak üzere darbe destekçisi partiler çalmayı politika haline getirmiştir." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset