Erdoğan:"Atatürk ve Türkeş bölücümüydü?"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında gündeme dair çok önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan konuşmasında Diyarbakır gezisini farklı yorumlayanlar olduğunu söyledi. Ve konuşmasında Mustaf Kemal ATATÜRK ve Alparslan Türkeş ile ilgili şunl

Erdoğan:"Atatürk ve Türkeş bölücümüydü?"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında gündeme dair çok önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan konuşmasında Diyarbakır gezisini farklı yorumlayanlar olduğunu söyledi. Ve konuşmasında Mustaf Kemal ATATÜRK ve Alparslan Türkeş ile ilgili şunları söyledi:

"Biz bugün aynı arzuları dile getirdiğimizde itiraz ediyorlar, hop oturup hop kalkıyorlar. Bunlar milletin ruh köküyle temas kuramıyorlar. Daha işin başında Mustafa kemal Irak ve Suriye halkları bizim kardeşimizdir diyor. Türkiye'nin yakın tarihi MHP ve CHP'nin çizdiği gibi bir tablo değildir. Bize ne diyorlar bölücü… Peki Mustafa Kemal de mi bölücüydü.

"Kürt damadımız var" diyen merhum Alpaslan Türkeş de mi bölücüydü. Devekuşu kafasını kuma gömer "dünya küçük" der. Kusura bakmasınlar bizim dünyamız küçük değil. Biz tüm komşularımızla tüm dünya ülkeleriyle hiç tereddüt etmeden irtibat kurarız. Türkiye'nin kazanacağı her meselede harekete geçeriz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler