Erdoğan: Yolsuzluk yapan evladım olsaydı...

Manisa'nın Akhisar ilçesindeki konuşmasında ana muhalefete yüklenen Başbakan Erdoğan, "Sen CHP'nin genel başkanlığına maharetinle değil kaset skandalıyla geldin. Sen kaset genel başkanısın" dedi.17 ARALIK OPERASYONUNUN MALİYETİ17 Aralık sabahı patlak vere

Erdoğan: Yolsuzluk yapan evladım olsaydı...

Manisa'nın Akhisar ilçesindeki konuşmasında ana muhalefete yüklenen Başbakan Erdoğan, "Sen CHP'nin genel başkanlığına maharetinle değil kaset skandalıyla geldin. Sen kaset genel başkanısın" dedi.

17 ARALIK OPERASYONUNUN MALİYETİ

17 Aralık sabahı patlak veren ve bakanları da kapsayan yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna da göndermede bulunan Erdoğan "17 Aralık'tan bu yana 120 milyar dolar zarar var. Bu bir çete olayıdır. Bu bir örgüt olayıdır. Ana muhalefet ve yavru muhalefet el ele bu işi yapıyolar. Bunların derdi yolsuzluk adalet değil. Dertleri eski Türkiye'ye dönmek. İstedikleri gibi kazanıyorlardı. Millet çalışıyor milletin alın terini faiz yoluyla onlar cebe indiriyorlardı. Çalıyor çırpıyor mahkeme önüne bile çıkmıyorlardı. Ülkeye o şekilde istikamet çiziyorlardı" şeklinde konuştu.

"EVLADIM OLSA.."

AK Parti döneminde yolsuzlukların üzerine gidildiğini belirten Erdoğan "AK Parti, yolsuzluklarla mücadele ede ede bugünlere geldi. Babamın oğlu olsa, evladım olsa, kim olursa olsun, biz yolsuzlukla mücadeleden prim vermeyiz.'' dedi.

"BU SAVCI KİMİN SAVCISI?"

"Bir savcı böyle bir şey yapabilir mi? Bunlar nasıl adalet dağıtacak? Bunlar adil olabilir mi?" diyen Erdoğan, şu ifadelere yer verdi: "O insanlar emeklerini gayretlerini ortaya koyuyorlar. Lekelemeye hakkınız yok. Kimin kiminle iş birliği içinde olduğunu bunları da deşifre edeceğiz. Şu anda yargı süreci var. hale bak. Savcı kalkıyor, bana hemen bunları getireceksin diyor, ona getirmeden medyaya getiriyor. Başsavcının açıklamalarını gördünüz. Ne diyor savcı için? Bir kısım medyayı yanına alarak adli takip olabilir mi? Bu savcı kimin savcısı? Öğrencilik yıllarımızda oldukları gibi o uç örgütlerin militanları gibi çıkıp adalet sarayının önünde bildiri dağıtıyor?"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset