Erdoğan: "Yeni Bir Dönem İnşa Edeceğiz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter'dan terörle mücadeleye ilişkin açıklamalarda bulunarak, yeni bir dönem inşa edileceğini söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter'dan terörle mücadeleye ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bölücü

Erdoğan: "Yeni Bir Dönem İnşa Edeceğiz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter'dan terörle mücadeleye ilişkin açıklamalarda bulunarak, yeni bir dönem inşa edileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter'dan terörle mücadeleye ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bölücü terör örgütüyle mücadele sonuna kadar sürdürülecektir. Muhatabımız milletimizin, bölge insanının bizatihi kendisidir. İlçe ve mahallelerimizin terörden temizlenmesinin ardından vatandaşlarımızla el ele vererek yaraları saracak, yeni bir dönem inşa edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler