Erdoğan yarın canlı yayında açıklayacak!

Hükümetin hazırlamış olduğu Demokratikleşme Paketi pazartesi günü bizzat Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanırken anında İngilizce ve Arapça'ya da çevrilecek.AK Parti hükümetinin hazırladığı Demokratikleşme Paketi pazartesi günü Başbakan Rece

Erdoğan yarın canlı yayında açıklayacak!

Hükümetin hazırlamış olduğu Demokratikleşme Paketi pazartesi günü bizzat Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanırken anında İngilizce ve Arapça'ya da çevrilecek.

AK Parti hükümetinin hazırladığı Demokratikleşme Paketi pazartesi günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara'da açıklanacağı ifade edildi.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, hükümet nezdinde hazırlanan Demokratikleşme Paketi'nin yapılacak olan basın açıklamasıyla kamuoyuna duyurulacağı ifade edildi. Açıklamanın bizzat Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından pazartesi günü saat 11.00'de yapılacağı ifade edildi.

Açıklamanın, Başbakanlık Yeni Bina'da yapılacağı ve toplantıya yazılı ve görsel basından genel yayın yönetmenleri ile temsilcilerinin de davet edildiği belirtildi.

Başbakanlık Basın Müşavirliği'nin vereceği frekans üzerinden canlı yayınla duyurulacak olan açıklamanın simültane olarak İngilizce ve Arapça'ya da çevrilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset