Erdoğan: Nası olsa oylar geliyor...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hafta sonunu Kızılcıhamam'da partililerle geçirdi. AK Parti Kızılcıhamam kampının açılış konuşmasında, partilileri yerel seçimler konusunda uyaran Erdoğan, tüm partililerden var güçleriyle çalışmalarını istedi. Muhalefet lide

Erdoğan: Nası olsa oylar geliyor...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hafta sonunu Kızılcıhamam'da partililerle geçirdi. AK Parti Kızılcıhamam kampının açılış konuşmasında, partilileri yerel seçimler konusunda uyaran Erdoğan, tüm partililerden var güçleriyle çalışmalarını istedi. Muhalefet liderlerine cevap vermeyeceğini bir kez daha yineleyen Erdoğan, gereken cevabı yargının verdiğini bol bol tazminat kazandığını söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kızılcahamam kampının kapanışında konuştu. 3 Kasım seçimlerinin üzerinden 11 yıl geçtiğini hatırlatan Erdoğan, 30 Mart seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Rehavete kapılmadan, mazeret üretmeden çalışmaya devam edeceklerini anlatan Erdoğan, emanete sahip çıkılmasını istedi. Erdoğan şöyle konuştu:

'NASIL OLSA OYLAR GELİYOR DİYE...'

Zirveye giden yolun zeminini sağlam taşlarla döşeyeceğiz, bizden sonra emaneti taşıyacak, vatanına ülkesine hizmetkarlık yapacak nesillere yollar açılacağız. Bu saftan biri ayrıldığında milletin sancağı yolda kalıyorsa o hareket zemini sağlam bir hareket değildir. Bu hareketin zemini şu anda sağlamdır, bundan endişemiz yok.

'Nasıl olsa oylar geliyor, nasıl olsa anketlerden iyi sonuçlar çıkıyor' diyerek rehavet içinde olanlar emaneti taşıyamaz. Her kademedeki arkadaşım bu teşkilat içinde en kritik noktadır. 'O çalışıyor öyleyse benim çalışmama gerek yok' ifadesi bize kaybettirir.

'ONLARIN DİLİNDEN YARGI ANLIYOR'

Onların görevi yakıp yıkmak bizim görevimiz daha fazlasını yapmak. Onlar kışkırtmada ne kadar yürekliyse biz sakinleştirmede o kadar yürekli olmak zorundayız. Alçakların cesareti kadar namusluların cesareti olmazsa o zaman kaybederiz. Onların sorumluluğu yok, onların omuzlarında milletin emaneti yok, biz elimizdeki sancağı muhafaza etmek hem de onlardan daha cesr olup bunlara göğüs germek zorundayız.

Durarak olmaz, hatta defansta kalarak olmaz, biz ofansif olacağız. Muhalefetin genel başkanlarının adını ağzıma almayacağım, onlara gerekli cevapları arkadaşlarım ve yargı veriyor, bol bol da paralar geliyor. Onların dilinden yargı gayet iyi anlıyor. Biz 'ne yapıyoruz, ne yapmaktayız' bunları anlatmaya devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler