Erdoğan: "Medya açıklasın!"

 Başbakan Erdoğan, İmralı tutanaklarını kimin sızdırdığını medyanın açıklaması gerektiğini söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İmralı tutanaklarına ilişkin, "Biraz sabırlı olursak medya dünyasından arkadaşlar sızdırmayı açıklayabilir. Onlar biliyorlar

Erdoğan: "Medya açıklasın!"

 

Başbakan Erdoğan, İmralı tutanaklarını kimin sızdırdığını medyanın açıklaması gerektiğini söyledi.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İmralı tutanaklarına ilişkin, "Biraz sabırlı olursak medya dünyasından arkadaşlar sızdırmayı açıklayabilir. Onlar biliyorlar ve onların açıklaması gerekir. Ama biraz sabretmek lazım. Açıklamamaları durumunda biz açıklayabiliriz" diye konuştu.
 
Erdoğan, ''(Terör örgütü PKK'nın elinde bulunan kamu görevlileri ve askerlerin serbest bırakılması) Bunun bir şova dönüştürülmesini arzu etmiyoruz. Çünkü ikinci bir Habur yaşamak da istemiyoruz. Şu çözüm sürecine bir gölge düşmeden bu iş başarılsın istiyoruz. Çünkü buradaki bütün dert bu sürecin başarılı bir şekilde sürdürülmesidir'' dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset