Erdoğan, Gül ile görüşecek

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, HSYK'nın yapısında değişiklik öngören kanun teklifiyle ilgili görüşmek üzere muhalefet liderlerinin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile saat 19.30'da bir araya gelecek.HSYK DEĞİŞİKLİK KANUNU MASAYA YATIRILDICumhurbaşkanı

Erdoğan, Gül ile görüşecek

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, HSYK'nın yapısında değişiklik öngören kanun teklifiyle ilgili görüşmek üzere muhalefet liderlerinin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile saat 19.30'da bir araya gelecek.

HSYK DEĞİŞİKLİK KANUNU MASAYA YATIRILDI

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül gün içeresinde muhalefet liderlerini sürpriz bir şekilde Köşk'e davet etmişti. Gül muhalefet liderinden Kılıçdaroğlu ve Bahçeli ile bir araya geldi ve HSYK'nın yapısını değiştirecek kanunla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

GÜL BAŞBAKAN'I KABUL EDECEK

Saat 18.00'de BDP lideri Selahattin Demirtaş ile görüşecek olan Cumhurbaşkanı Gül 19.30'da da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı kabul edecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler