Erdoğan da gençleri anlasın

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Mısır'da yaşanan askeri darbeyle ilgili olarak basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulundu. Kılıçdaroğlu, Mısır'daki darbeden rahatsız olduğunu belirtti. Ancak Erdoğan'a da mesaj vermekten geri kalmadı.ERDOĞAN DA GENÇLERİ

Erdoğan da gençleri anlasın

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Mısır'da yaşanan askeri darbeyle ilgili olarak basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulundu. Kılıçdaroğlu, Mısır'daki darbeden rahatsız olduğunu belirtti. Ancak Erdoğan'a da mesaj vermekten geri kalmadı.

ERDOĞAN DA GENÇLERİ ANLASIN

İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklaması; "Umuyorum demokrasi galip gelir, bir an önce çok partili rejime geçerler. Darbeler kabul edilmez. Hele de 21. yüzyıl'da. Taleplere duyarlı olmak lazım. Askeri darbeler hiçbir zaamn kabul edilemez. Toplumları şekillendirmek için yapılan askeri darbeler kabul edilemez. İnsanlar bir araya gelip uzlaşmalılar. Ama uzlaşmayıp benim dediğim olsun derseniz yüzbinlerce kişi Tahrir Meydanı'nda toplanır. Toplumumuz askeri darbe istemiyor. Bizim en temel sorunumuz hükümetin dayatmacı anlayışı. Gençler bu konuda gerekli dersleri verdiler. Bundan herkesi ders alması lazım. Umarım Recep Tayyip Erdoğan da en kısa sürede gençleri anlar."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler