Erdoğan: Cübbeli de aranır...

 Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın evine taziye ziyaretinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Cübbeli de bal gibi aranır diyeceğiz ve bunun tedbirlerini alacağız. Bunlar yıllar öncesinin şu anda bize faturasıdır” dedi.Resmi temaslarda bulunduğu

Erdoğan: Cübbeli de aranır...

 Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın evine taziye ziyaretinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Cübbeli de bal gibi aranır diyeceğiz ve bunun tedbirlerini alacağız. Bunlar yıllar öncesinin şu anda bize faturasıdır” dedi.

Resmi temaslarda bulunduğu Romanya’daki programını yarıda keserek Türkiye’ye dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan’la birlikte şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın Başakşehir’deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Yaklaşık 1 saat taziye evinde kalan Erdoğan çıkışta kendisini bekleyen kalabalığa kısa bir açıklama yaptı. Açıklamaya başladığı sırada alkışlanan Erdoğan, “Burası taziye evi alkışlamayın” diyerek kalabalığı uyardı.

Alkışların kesilmesinin ardından Erdoğan, yaptığı kısa konuşmada avukatların aranması konusuna değindi. “Cübbeli de bal gibi aranır diyeceğiz ve bunun tedbirlerini alacağız” diyen Erdoğan, “Cüppeli dendi bu şekilde girdiler. Bunlar yıllar öncesinin şuanda bize faturasıdır. Biz onlarda aranmalıdır dediğimiz zaman bize çok sert saygısızlıklar yaptılar işte sonuçlarını görüyoruz. Onun için bu konularda Başbakanla da görüştüm. Yargı mensuplarıyla da görüşeceğiz ve ne gerekiyorsa tespit edeceğiz. Gün beraberlik günüdür. Bugün milli duruşun olması gereken gündür. Bu konularda hassasiyet göstermemiz gerekiyor. Ve bu yürüyüşümüzü devam ettireceğiz” diye konuştu.

Daha sonra aileye tekrar başsağlığında bulunan Erdoğan taziye evinden ayrıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler