Erdoğan beddualarla anılacak

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında AK Parti'yi sert bir şekilde eleştirirken, BDP ve AK Parti için ağır sözlerde bulundu. İşte konuşmasından satır başlıkları: TARİH KİMİ BEDDUALARLA ANACAK? ''İlker Başbuğ için terör örgütü diy

Erdoğan beddualarla anılacak

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında AK Parti'yi sert bir şekilde eleştirirken, BDP ve AK Parti için ağır sözlerde bulundu.
 
İşte konuşmasından satır başlıkları:
 
TARİH KİMİ BEDDUALARLA ANACAK?
 
''İlker Başbuğ için terör örgütü diyenleri tarihin affetmeyeceğini söyleyen Erdoğan'ı büyük bir hayretle izledik ve sevindik. Eğer gerçekten öyle düşünüyorsa artık elini taşın altına koymalıdır. Erdoğan ne kadar sızlansada başta Başbuğ olmak üzere emekli askerler hala içeride. Başbakan'a göre Sayın Başbuğ'un tutuklanması yargının korkusuzca görevini yerine getirmek demekmiş.
 
Sormak istediğim tek şey, tarih asıl kimi affetmeyecek, kimi beddualarla anacaktır? Bunun cevabını Erdoğan nasıl verebilecek mi?''
 
AK PARTİ BDP'NİN KLONLANMIŞ HALİDİR
 
''Türkiye iyiye gitmemektedir. AK Partinin teröristlerle düşüp kalkması Türkiye'yi kötü yerlere sürükleyecek. Etnik temelli bölücüler AK Parti mutfağında sütten çıkmış ak kaşık gibi gösterilmekte. Türksüz Millet, Milletsiz Türk arayışları ahlaksızca ilerletilmektedir. AK Parti ve BDP İmralı-Kandil organizasyonuyla yönetilmektedir.
 
BDP ve AK Parti yapışık ikiz haline gelmiştir. El ele kareleriyle bu görülüyor. BDP AK Parti ile bütünleşmektedir.BDP Ak Parti'den aldığı destekle milletimizin arasına nifak sokmaktadır. AK Parti BDP'nin klonlanmış halidir. Bize göre dağda askerimize sıkılan kurşunla, etnik ayrımcılığın hiçbir farkı yoktur. Başbakan'ın ani dönüşleri arşa varmış, eşikleri aşmıştır.
 
Vatan'ın varlığına ömür biçilmektedir. AK Parti silahlı bölücülerin taleplerini milletimize hazmettirmekte, kabul ettirmek için çözüm maskesi ardında uğraşmaktadır. Bölücülerin silahla yapamadıklarını hükümet çözüm maskesiyle yapmaya çalışmaktadır. Genel af için son rötuşlar atılmaktadır.''
 
''PKK İLE BARIŞ AŞAMASINDAYDIM'' MI DİYECEK?
 
''Geçtiğimiz Cuma günü ABD büyükelçiliğine yapılan bomba saldırısı hepimizi üzmüştür. 

*Bu saldırının zamanı çok dikkat çekici ve düşündürücüdür. Planlanan eylemler kolaylıkla hayata geçirilebiliyor. Türkiye sabotajların kol gezdiği bir ülke haline geldi.

 Bunlar olurken hükümet nerededir? Büyük bir eylem olduğunda Erdoğan bunu nasıl cevaplayacak? PKK ile anlaşma aşamasındaydım ondan farketmedim mi diyecek?''
 
GAZZE'DE TÜRKMENLİLER'E YAPILANLAR YAPILSAYDI KIYAMET KOPARDI
 
''Malesef İran Türkmenler'inin çilesi bitmiyor. Türkmeneli'ndeki cinayetler ve katliamlar durmamakta. eçtiğimiz pazar günü Kerkük'te yine saldırıda 33 kişi hayatını kaybetti. Vefat edenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Türkmenler'e karşı düzenlenen saldırılar büyüyor. Kanlı eller Türkmen'leri yok etmeye çalışıyor.
 
Baskı, zulüm ile Türkmenler'i yok etmeye çalışılıyor. Özellikle Kerkük'te. Türkmenler'in mağruz kaldığı bu durum etnik katliamdır. Gazze'de benzer hadiseler yapılsaydı Erdoğan çoktan kıyameti koparmıştı. Neden Gazze'de yaşayan kardeşlerimiz insan da, periodik halde katledilen Türkmenler neden korunmuyor. Başbakan Erdoğan neden Türkmenler'i görmemekte. Şikayetlere neden kulaklarını kapatmakta.
 
Dışişleri Bakanlığı hiçbir zaman Türkmenler'i saymamış, onlar hakkında bir plan yapmamıştır. AK Parti hükümeti Türkmenler'e yapılanlara karşı sus pus oturuyor. Şimdi de Türkmenler'in silinmesi, peşmergeler tarafından katledilmesi söz konusu. Türk milleti buna izin vermeyecektir. Başbakan Erdoğan Türkmenler'in akan kanını durdurmak için her şeyi yapmalıdır.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset