Erdoğan Bayraktar Saraya gidiyor

Haber61 – Haber Servisi – Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı ve Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar; 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde Milletvekili adayı olmayacağı öğrenildi. Yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre Bayraktar; “ Milletvekili olarak

Erdoğan Bayraktar Saraya gidiyor

Haber61 – Haber Servisi – Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı ve Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar; 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde Milletvekili adayı olmayacağı öğrenildi. Yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre Bayraktar; “ Milletvekili olarak aday olmayacağım.”dediği öğrenildi. Eski Bakanın bu açıklamaları sonrası herkesin aklına siyasetten çekiliyor mu? Sorusu geldi.

Bir süredir Türkiye gündeminde yer alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluşturacağı Saray danışmanları listesinde Bayraktar’ında isminin yer aldığı öğrenildi. Erdoğan Bayraktar; Saray’da Cumhurbaşkanının Çevre ve Şehircilik alanında projelerinde yer alarak başında duracağı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset