Erdoğan Bayktar AK Partiye dönecek mi?

27 Ağustos'da düzenlenen AK Parti'nin 1. Olağan Üstü kongresi ile tekrar göreve getirilip getirilmeyeceği merak konusu.

Erdoğan Bayktar AK Partiye dönecek mi?

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet davasına ilişkin başlatılan soruşturmaya oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar'ın ismi karışmasının ardından istifa eden eski Çevre ve Şehirçilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 27 Ağustos'da düzenlenen AK Parti'nin 1. Olağan Üstü kongresi ile tekrar göreve getirilip getirilmeyeceği merak konusu.

Başbakan'a yakınlığı ile de bilinen adaylığı açıklamadığı halde AK Partinin Trabzon İl Başkanlığına getirilen Başkan Adnan Günnar, Bayraktar'ın durumuna ilişkin sorumuza yanıt verdi.

'HER ZAMAN AĞANEYİMİZDİR'

'Erdoğan Bayraktar bakanımızdan Allah razı olsun' ifadeleriyle sözlerine başlayan Günnar, konuşmasına şöyle devam etti;

Biz kendisinden çok memnunuz. Trabzon’a sadece bakanlık döneminde değil, TOKİ başkanlığı döneminde de çok hizmetler etmiş bir ağabeyimizdir. Bende kendisi için yakın çalışma gerçekleştirmiş birisiyim ben. Bakanlıktan ayrılmasından dolayı bizler milletvekillerimizle hep beraber büyük bir üzüntü duyduk. Ancak nasip kader. Bu 2 yıl sürecinde Trabzon’a büyük hizmetler etti. Bundan sonrasında da bir bakanlık söz konusu da olabilir, olmayabilir de.  Ama her zaman ağabeyimizdir. Trabzon’a hizmet edecek bilgi birikimine sahiptir. Kendisiyle görüşüyorum. Hala daha Trabzon’un meselelerini tartışıyor. Şunu masaya yatırıyor şunu şöyle yapalım diyor. Aynı şekilde diğer bakanlarımızla birlik beraberlik içerisindeyiz. Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu, hatta eski milletvekillerimizle beraber Trabzon için gayret ediyoruz. 

HABER: BAHAR KURBAY

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset