Erdoğan Barzani'yle görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Ekonomik Forumu açılış programının ardından Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan İdris Barzani ile görüştü.Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışını yaptığı Dünya Ekonomik Forumu sonrasında Irak Kürdistan Bö

Erdoğan Barzani'yle görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Ekonomik Forumu açılış programının ardından Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan İdris Barzani ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışını yaptığı Dünya Ekonomik Forumu sonrasında Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan İdris Barzani ile bir araya geldi. Basına kapalı olarak gerçekleşen görüşme yaklaşık bir saat sürdü. İki lider, daha sonra Dünya Ekonomik Forumu toplantısına katılan konuk devlet ve hükümet başkanlarına verilen akşam yemeğine katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset