En başarılı milletvekilleri

CHP ve AKP'nin en başarılı milletvekilleriObjective Research Center’in (ORC) 81 il merkezinde, farklı sosyo-ekonomik ve sosyo-demografik gruba mensup kişilerden, yaş cinsiyet ve eğitim kotalarına göre tesadüfi yöntemle seçilmiş 11560 kişiyle yüz yüze görü

En başarılı milletvekilleri

CHP ve AKP'nin en başarılı milletvekilleri
Objective Research Center’in (ORC) 81 il merkezinde, farklı sosyo-ekonomik ve sosyo-demografik gruba mensup kişilerden, yaş cinsiyet ve eğitim kotalarına göre tesadüfi yöntemle seçilmiş 11560 kişiyle yüz yüze görüştü. CHP'li ve AK Partili seçmenin nabzını tuttu. AK Parti ve CHP Genel Merkez yöneticilerinin performanslarını ölçtü.

CHP'LİLERİN PERFORMANS ÖLÇÜMÜ

CHP'den 18 vekilin performansının değerlendirildiği araştırmada 'En çok tanınan' ve 'En başarılı' kategorilerinin tepesinde Gürsel Tekin ismi var. Gürsel Tekin'in hemen ardından en çok tanınan isim ise Şafak Pavey.

98.20130322143645.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset