Ekrem İmamoğlu'ndan Süleyman Soylu'ya: 'Siz milliyetçisiniz öyle mi?'

Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu'ndan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya gönderme.

Ekrem İmamoğlu'ndan Süleyman Soylu'ya: 'Siz milliyetçisiniz öyle mi?'

İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu çalışmalarına son hız devam ediyor. Bir yandan Trabzon'da ki çalışmalara müdahil oluyor, bir yandan il il mitinglere katılıyor. Ekrem İmamoğlu, Süleyman Soylu'yu söylemleri üzerinden eleştirirken Cumhur ittifakına sert sözlerle yüklendi.

Ekrem İmamoğlu, Trabzon'da Millet İttifakı il başkanlıklarının karşısına ve çeşitli yerlere asılan pankartlar üzerinden sert eleştirilerde bulunurken “Şimdi bunlar milliyetçiyiz diyorlar. Trabzon'da sağa sola afiş astırıp bize milliyetçilik dersi vermeye çalışıyorlar. İki tane mesele var sevgili kardeşlerim. Birincisi milletin milli duygularını tartışıyorlar, ikincisi inançlarıyla uğraşıyorlar. Bursalı Ülkücü kardeşimiz Sinan Ateş bu ülkenin göbeğinde öldürüldü. Neredeyse beş ay oldu, olayı aydınlatamadılar ya da aydınlatmadılar. Baş sağlığı bile dilemediler. Ama ne yaptılar biliyor musunuz? Rahmetli Gaffar Okkan’ı ve beş polis memurumuzu katledenleri ittifaklarına kattılar. Senin yanına aldığın parti Anayasa’nın ilk dört maddesine karşı. Trabzon'da bu insanlar kalkıp halkımızı kışkırtıp farklı oyunlar peşinde koşuyorlar. Şimdi bunlar ne diyor. Millet İttifakı hain, Cumhur İttifakı vatansever. Bak ya. Bu partiyi (HÜDA PAR) içine katan ittifak bunları düşünecek. Bunlar milliyetçi oluyor da biz vatan haini oluyoruz öyle mi ?” dedi.

Haber61 - Haber Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler