DP Trabzon İl Başkanı Davutoğlu'nu eleştirdi

Demokrat Parti (DP) Trabzon İl Başkanı Ali Akar Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun " Suriye’deki gruplar dostumuzdur" sözlerine tepki gösterdi.Ali Akar yaptığı basın açıklamasında İçişleri Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun açıklamalarına eleştiriler getirirke

DP Trabzon İl Başkanı Davutoğlu'nu eleştirdi

Demokrat Parti (DP) Trabzon İl Başkanı Ali Akar Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun " Suriye’deki gruplar dostumuzdur" sözlerine tepki gösterdi.

Ali Akar yaptığı basın açıklamasında İçişleri Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun açıklamalarına eleştiriler getirirken "Dışişleri Bakanı Davutoğlu Suriye’deki gruplar dostumuzdur diyor. Doğru diyor, 30 yıldır doğuda anamızı ağlattılar. 40 bin insanı şehit verdik. Bu terörist gruplar PKK, PYD, PEJAK, El Nusra, El Kaide hep birlikte değil miydi. Bu ülkeye milyarlarca dolar kaybettirmediler mi? Ne zamandan beri Türkiye Cumhuriyeti devletinin dostu teröristler oldu. Akp iktidarı sayesinde bu günleri de gördük.Yazıklar olsun" ifadelerini kullandı.

Ak Parti iktidarının milleti aptal yerine koyduğunu ifade eden DP İl Başkanı Ali Akar sözlerine şöyle devam etti "Bu milleti aptal yerine koyuyorsunuz. Bu teröristlerin çoğu Marksist, İslamiyet’le  ne alakaları var. Bunları Müslüman diye bize yutturmaya kalkanlara diyorum ki; Kuran’ı Kerim hiçbir Müslüman’a insanı öldürme hakkı vermemiştir. Bakın Davutoğlu’nun dostumuz dediği  terörist Müslümanlara.  Palayla adamın başını kesiyor.Bir diğeri bıçakla adamın başını vücudundan ayırıyor. Diğer bir grupta Alevidir, Esad yanlısıdır diye insanları sıraya dizip ensesine kurşun sıkıp öldürüyor. Bir kısmı da kocasının yanından eşini alıp kendi üstlerine getiriyor. Bunları da Akp iktidarı destekliyor, dostumuzdur diyor. Ey Davutoğlu sen aklını kaybettin herhalde.Ülkemizde dostunuz olduğu için mi PKK ile mücadele etmiyorsunuz. Alanları, salonları, sınırları onun için mi onlara bıraktınız. Bu Türk milletinin gerçek yavruları yaptığınız hataları bu millete göstermek için demokratik hakkını kullanıp toplantı yaptıklarında gaz, su elinizde hangi silah varsa onları dağıtmak için var gücünüzle mücadele ediyorsunuz.Yaralanmalarına ve ölümlerine sebep oluyorsunuz.Belli bu gençler ne sizin milletinizden ne de dostunuz.

Teröristlerle yan yana, kucak kucağa olan bir Dışişleri Bakanı. Akp  sayesinde Irak perişan, Libya perişan,Fas Tunus perişan,Mısır perişan,Suriye’yi de perişanlığa itmek istediler.Ancak Rusya sahip çıkınca lambanız gibi nasıl havada asılı  kaldınız.Aklınızı başınıza toplayın. Türkiye’yi maceraya sürüklemeyin.Ya teröristlere sahip ediyorsunuz,ya da Mursi gibi bir sapığa.

Bu Mursi Müslüman Kardeşler örgütündenmiş.Böyle müslümanı Allah kahretsin.Bu Mursi anayasaya hangi maddeyi koymuştu?Bir insanın eşi öldükten sonra 8 saat içerisinde  ölü eşiyle beraber olabilir diyordu.Bu sapıklık değil de nedir?

Hem terörist dost gruplarla, hem de Mursi gibi sapığı desteklemeye devam edin.Allah akıl fikir versin."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset