Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Atina'ya gitti

 Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Yunanistan Dışişleri Bakanı Dimitris Avramopulos'un daveti üzerine Atina'ya gitti. Bakan Davutoğlu, Yunan mevkidaşı Avramopulos ile Türk-Yunan ilişkileri ve gelecek dönemde Türkiye'de düzenlenmesi öngörülen Yüksek Düzeyl

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Atina'ya gitti

 

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Yunanistan Dışişleri Bakanı Dimitris Avramopulos'un daveti üzerine Atina'ya gitti.
 
Bakan Davutoğlu, Yunan mevkidaşı Avramopulos ile Türk-Yunan ilişkileri ve gelecek dönemde Türkiye'de düzenlenmesi öngörülen Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin ikinci toplantısının hazırlıkları konusunda görüş alışverişinde bulunacak. Ziyaret kapsamında ayrıca, bölgesel ve uluslararası konular ele alınacak.
 
Yunanistan Başbakanı Antonis Samaras tarafından kabul edilecek ve Parlamento Başkanı Evangelos Meimerakis ile görüşecek olan Davutoğlu, İstanbul'dan gelen Rumların yoğun olarak yaşadığı Palio Faliro semtinde Rum toplumu temsilcileriyle de bir araya gelecek.
 
Davutoğlu temaslarının ardından akşam saatlerinde Atina'dan ayrılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler