Devlet Bahçeli'ye fezleke!

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında 2011 yılında yaptığı bir konuşma nedeniyle hazırlanan fezleke, Adalet Bakanlığı tarafından TBMM'ye gönderildi. BAHÇELİ 8 MAYIS'TA NE DEMİŞTİ? Bahçeli Zeytinburnu'ndaki mitinginde hükümeti Damat Ferit hükümetine b

Devlet Bahçeli'ye fezleke!

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında 2011 yılında yaptığı bir konuşma nedeniyle hazırlanan fezleke, Adalet Bakanlığı tarafından TBMM'ye gönderildi.
 
BAHÇELİ 8 MAYIS'TA NE DEMİŞTİ?
 
Bahçeli Zeytinburnu'ndaki mitinginde hükümeti Damat Ferit hükümetine benzeterek hainlikle suçlamıştı. Erdoğan'ı Damat Ferit'e benzeten Bahçeli o dönemki İmralı görüşmeleri iddialarına da değinerek "Siz değil misiniz, şerefinizi İmralı'ya, siyasi namusunuzu Okyanus ötesine ve haysiyetinizi Erbil'e teslim eden?" demişti.
 
HİÇ FEZLEKESİ OLMAYAN TEK LİDERDİ
 
Başbakan Erdoğan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve Meclis içerisinde pek çok milletvekilinin fezlekesi bulunurken Bahçeli hakkında fezleke olmayan tek liderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset