Devlet Bahçeli: Erdoğan'ı uyarıyorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Başbakan, 25 kuruşu 25 metreden vuracak şahısların yanına kadar sokulabileceğini ve çok ciddi bir tehlikeye maruz kalacağını iyi görmelidir” dedi.AK Parti'nin dün Sincan'da yaptığı Milli İradeye Saygı mitinginde üç hilal

Devlet Bahçeli: Erdoğan'ı uyarıyorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Başbakan, 25 kuruşu 25 metreden vuracak şahısların yanına kadar sokulabileceğini ve çok ciddi bir tehlikeye maruz kalacağını iyi görmelidir” dedi.

AK Parti'nin dün Sincan'da yaptığı Milli İradeye Saygı mitinginde üç hilal ve bozkurt bayrakları açılmıştı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, o bayrak olayıyla ilgili  bir komplo senaryosunu gündeme sundu. Bahçeli'ye göre Başbakan'ın 25 metre yakınına kadar sokulabilenler Erdoğan'a suikast de yapabilirlerdi.

Ankara Yenişehir'de miting düzenleyen MHP lideri Devlet Bahçeli, AK Parti mitinginde üç hilal ve bozkurt sembollerinin açılmasıyla ilgili ağır konuştu. Bundan Başbakan Erdoğan'ı sorumlu tutan Bahçeli, attığı 'suikast olabilirdi' iddiasıyla şoke etti.

25 KURUŞU 25 METREDEN VURANLAR

İşte Bahçeli'nin bu konuda söyledikleri; Partisinin Sincan'da düzenlediği mitinginde konuşan Başbakan açılan üç hilalli ve bozkurtlu pankartlara sanki önceden bilmiyormuşcasına dikkat kesilmiştir ve "MHP'li kardeşlerime teşekkür ediyorum" diyerek komplo mucidi olduğunu göstermiştir.

Eğer böyle değilse 25 kuruşu 25 metreden vuracak şahısların yanına kadar sokulabileceğini ve çok ciddi bir tehlikeye maruz kalacağını iyi görmelidir.

Yani profesyonel ya da amatör suikastçılar Başbakan'ın yanına kolaylıkla sızabilecek ve açık hedef yapacaklardır. Yanı başında bu tezgahı hazırlayanlar Başbakan'ın etrafını risklerle örmektedirler.

25 METRELİK GÜVENLİK ÇEMBERİNE GİRMELERİ BAŞBAKAN İÇİN HAYATİ RİSK

Değerli AKP'liler size de sesleniyorum. Dün Sincan'daki ahlaksızlık çok tehlikeli bir oyundur.

Mitinginde 25 metrelik güvenlik çembelerinin içine kadar bir siyasi partinin pankartı ile oraya gelebilmesi başbakanın hayati riskidir.

Sayın Başbakan bunun farkına varmalı. MHP'nin pankartını taşıyan alçakları ararken kendisine suikast hazırlamaya çalışan alçaklara da dikkat etmeli. Eğer birileri gelebiliyor 25 metrede pankartlarını açabiliyorsa en yakınındaki düşmanıda bundan yaralanabilir. Sayın Başbakan aklını başına al MHP ile oynama ne hainler var bu ülkede farkında bile değilsin.

O KİŞİLER AKP'LİYDİ

MHP bayraklarının mitinginde boy göstermesi konusunda Başbakan Erdoğan'dan özür beklediklerini söyleyen Devlet Bahçeli, şöyle devam etti; "Başbakanın konuştuğu platformun hemen yanında üç hilallerin sallanması önceden kurgulanan iğrenç bir harekettir. Üç hilali taşıyanlar AKP'li lejyonerler, üçü hilali AKP mitinginde açanlar soytarılığın ve soysuzluğun liste başıdır. Bu mizanseni planlayan projelendiren başta Başbakan Erdoğan olmak üzere tüm failler ülkücü harekete en büyük hareketi ve namertliği yapmışlardır. Üç hilal BOP'çuların oyunlarına paye olmaz."

BAŞBAKAN BU CÜRETİ NASIL GÖSTERDİ?

"Başbakan ne hakla üç hilal ve bozkurtu açık hava toplantısında malzeme yapmaktadır. Bu izni bu cüreti kimlerden almıştır. Üç hilalin gölgesini sığınarak meşruiyet gözetleyenlere, hiyanetlerini gizlemek için çare bakanlara tavsiyemiz MHP ülkücü haraketten uzak durmaları ve belalarını başka yerde aramalarıdır. "

O MİTİNGE PKK BAYRAĞI YAKIŞIRDI

Başbakan Erdoğan'ın mitingine en çok yakışacak olan PKK'nın ve imralı canisinin bez parçaladırıd. AKP'nin milli iradeye saygı temalı açık hava toplantısı milli iradeye saygısızlığa dönüştü. Oyunların bozulmasından söz eden Başbakan en büyük oyunların mimara olduğunu saklamaya çalışmıştır. Başbakan o pankartları açanları ifşa etemili ve özür dilemelidir. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler