Demirtaş taburcu oldu

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. İmralı görüşmeleriyle ilgili tutanakların bir gazetede yer almasıyla ilgili Demirtaş, “Gizleyecek saklayacak bir şey yok burada partimizin kısmen sorumluluğu olduğu için bu kon

Demirtaş taburcu oldu

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. İmralı görüşmeleriyle ilgili tutanakların bir gazetede yer almasıyla ilgili Demirtaş, “Gizleyecek saklayacak bir şey yok burada partimizin kısmen sorumluluğu olduğu için bu konuda gereğini yaptığımızı herkesin bilmesi lazım biz güven içerisinde karşılıklı güven temelinde sorunları çözmek için süreci ilerletmek için uğraşıyoruz” dedi.

Göğsündeki ağrıdan dolayı özel bir hastanede anjiyo olan Demirtaş, akşam saatlerinde taburcu edildi. Hastane çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Demirtaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Demirtaş, "Kısa bir tedavi verdiler. Birkaç gün dinlenmemiz gerekiyor.

Ciddi bir sıkıntı yok. Gizleyecek saklayacak bir şey yok burada partimizin kısmen sorumluluğu olduğu için bu konuda gereğini yaptığımızı herkesin bilmesi lazım, biz güven içerisinde karşılıklı güven temelinde sorunları çözmek için süreci ilerletmek için uğraşıyoruz. Güvensizlik yaratacak hiçbir şeyi biz yapmadık yapamayız da herkesin bunu böyle bilmesi lazım. Grup toplantısını Gültan hanım ile birlikte yapacaktık. Bazı sorunlardan dolayı grup toplantısını yapamadık.

Bizde bu konu ile ilgili yazılı açıklama gereğinde bulunduk” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset