Demirören Türk futbolunu bitiriyor(!)

 Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig’de dün toplam dört takım sahaya çıkmadı.2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Çankırıspor, Giresunspor maçında sahaya çıkmadı. Kırmızı Grupta da Bozüyükspor, Körfez Futbol Kulübü deplasmanına gitmedi. Bingöl ve Siirt düş

Demirören Türk futbolunu bitiriyor(!)

 

Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig’de dün toplam dört takım sahaya çıkmadı.

2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Çankırıspor, Giresunspor maçında sahaya çıkmadı. Kırmızı Grupta da Bozüyükspor, Körfez Futbol Kulübü deplasmanına gitmedi. Bingöl ve Siirt düşecek Spor Toto 3. Lig Grup’ta ise Belediye Bingölspor, Kızılcabölük deplasmanında sahaya çıkmazken Siirtspor da evindeki Derince Belediyespor maçına soyunmadı.

 

Belediye Bingölspor ile Siirtspor geçen haftaki maçlarına da çıkmamışlardı. İki kulübün de TFF Futbol Müsabaka Talimatı’nın 24/a maddesi uyarınca bir sezonda iki kez müsabakaya çıkmadıklarından ötürü için küme düşürülmesi gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset