Demeli: Kapımız herkese açık

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, partilerinin Ortahisar Başkan adayını ekim ayı sonunda açıklayacaklarını belirterek, teklif götürdükleri Ömer Eyüboğlu’na net mesajlar gönderdi. Demeli, “Kimseden bir cevap beklemiyoruz. Kimse ulaşılmaz değildir. Ay

Demeli: Kapımız herkese açık

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, partilerinin Ortahisar Başkan adayını ekim ayı sonunda açıklayacaklarını belirterek, teklif götürdükleri Ömer Eyüboğlu’na net mesajlar gönderdi. Demeli, “Kimseden bir cevap beklemiyoruz. Kimse ulaşılmaz değildir. Ay sonunda kararımız var ve adayımızı açıklayacağız” dedi

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli partilerinin Ortahisar başkan adayını ekim ayı sonunda açıklayacaklarını belirterek, teklif götürdükleri Ömer Eyüboğlu’na da net mesajlar gönderdi.  İl Başkanı Demeli, “Ortahisar Belediye Başkan adayımız ay sonuna kadar netleşir. Ama kimseden cevap beklemiyoruz. Ay sonuna kadar yaptığımız plan dahilinde hareket edeceğiz. Kimseden bir cevap beklemiyoruz. Kimse kusura bakmasın hiç kimse ulaşılmaz değildir. MHP’nin bir neferi olarak biz yıllardır bu davaya hizmet ediyoruz. Dolayısıyla hiç kimse MHP’nin üstünde değildir. Kimseyi de beklemiyoruz. Ay sonunda adayımızı açıklama kararımız var onu açıklayacağız” dedi.

EYÜBOĞLU İLE GÖRÜŞMEDİM

Ömer Eyüboğlu ile geçen süreç içerisinde görüşmediğini kimsenin de görüştüğünü sanmadığını ifade eden Demeli, “Kapımız herkese açıktır gelmek isteyen gelir aday olmak istediğini ifade eder. Biz bayramdan sonra biz birkaç ilçemizde daha adaylıkları açıklayacağız. Çünkü ayın 2’sinde Kayseri’de ikincisini gerçekleştireceğimiz aday açıklama töreni yapılacak. Birincisi Ankara’da yapılmıştı.

Oraya Maçka, Akçaabat ve Köprübaşı belediye başkan adaylarımızı göndermiştik. 3 veya 4 tane daha belediye başkan adayımızı Kayseri’ye göndereceğiz. Bu adaylarımızı orada açıklayacağız. Bu aday açıklama toplantıları seçime kadar devam edecek. Bütün ilçelerde gerekli girişimlerimizi yaptık. Adaylarımız üzerindeki son kamuoyu yoklamalarını yapıp adaylarımızı açıklayacağız. Ama bu süreçte kimsenin ulaşılmaz olmadığını bir kez daha tekrarlıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset