Davutoğlu'na Başbakanlık sorusu!

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, katıldığı bir tv programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.Programda kendisiyle ilgili Başbakanlık için adının geçtiğinin hatırlatması üzerine Davutoğlu, "Bu sorular bana iki, üç sene önce de gündeme geldiğinde böyle

Davutoğlu'na Başbakanlık sorusu!

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, katıldığı bir tv programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Programda kendisiyle ilgili Başbakanlık için adının geçtiğinin hatırlatması üzerine Davutoğlu, "Bu sorular bana iki, üç sene önce de gündeme geldiğinde böyle bir şeyi zihnimden geçirmeyi, telaffuz etmeyi zül addederim demiştim" ifadesini kullandı.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, "Artık bu milletin istemediği hiç kimseyi kimse cumhurbaşkanlığı makamına getiremez. Bu milletin istediği birini de cumhurbaşkanlığı makamına getirmesini kimse engelleyemez." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset