Davutoğlu ilkkez bu ile gitti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin il kongresine katılmak üzere İzmir’e gitti. Bu ziyaret Davutoğlu'nun başbakan olduktan sonra İzmir'e yaptığı ilk ziyaret olarak kayıtlara geçti. Ahmet Davutoğlu, AK Parti İzmir 5’inci İl Kongresi’ne katılmak üzere saat

Davutoğlu ilkkez bu ile gitti
Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin il kongresine katılmak üzere İzmir’e gitti. Bu ziyaret Davutoğlu'nun başbakan olduktan sonra İzmir'e yaptığı ilk ziyaret olarak kayıtlara geçti. 
Ahmet Davutoğlu, AK Parti İzmir 5’inci İl Kongresi’ne katılmak üzere saat 10.00’da özel uçak ANA ile İzmir’e gitti. Davutoğlu’nu burada Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve diğer ilgililer uğurladı. Bu, Davutoğlu'nun başbakan olduktan sonra İzmir'e yaptığı ilk ziyaret olarak kayıtlara geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset