Davutoğlu: Hiçbir gücün önünde eğilmeyeceğiz

Başbakan Ahmet Davutoğlu Elazığ'da partisinin il kongresinde önemli açıklamalarda bulundu.Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:BİZ HİÇBİR GÜCÜN ÖNÜNDE EĞİLMEYİZ!Biz Halep'e ve zulüm gören her yere sahip çıkacağız.Elazığ arkamızdaysa, milletimiz arkamı

Davutoğlu: Hiçbir gücün önünde eğilmeyeceğiz

Başbakan Ahmet Davutoğlu Elazığ'da partisinin il kongresinde önemli açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

BİZ HİÇBİR GÜCÜN ÖNÜNDE EĞİLMEYİZ!

Biz Halep'e ve zulüm gören her yere sahip çıkacağız.Elazığ arkamızdaysa, milletimiz arkamızdaysa, biz hiç bir gücün önünde eğilmeyiz.

CHP TÜRKLERİN BAAS'IDIR

Ey Kılıçdaroğlu! Eğer o Suriyeli kızın hakkını savunuyorsan çık Beşar Esed katildir de. Diyemez çünkü bunların ikisi de aynı zihniyetten. Esed Arapların Baas'ı, CHP ise Türklerin Baas'ıdır. Mecliste CHP'lilere darbecisiniz dedim alındılar. Çıkın 12 Mart yanlıştı deyin, 28 Şubat yanlıştı deyin! Diyemezler.

CHP'NİN MİRASINI REDDİ MİRAS ETSİNLER

Eğer Kılıçdaroğlu ve ekibi darbeye karşıyız diyorlarsa, çıkıp Merve Kavakçı'yı meclis'ten atan davranış yanlıştı desinler. Bir daha hiç kimse bu milletin çocuklarını tahkir edemeyecek.Hiç bir güç bu milletin kızlarını ötekileştiremeyecek. Şimdi Kılıçdaroğlu çıkıp CHP mirasını reddi miras etsinler.

HERKES YAPTIĞININ HESABINI VERECEK

MİT tırlarına operasyon yapıldığında Kılıçdaroğlu sessizdi. Dünyaya şikayet etti. Ama bakıyorsunuz şimdi, paralelcilerin yapıların diliyle, MİT'e saldırıyor. Bakıyorsunuz aynı dille Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni hükümetimizi tahrip etmeye çalışıyor.

Gün imtihan günüdür. Herkes yaptıklarının ve bu ülkede demokrasiye yönelik tavırlarının hesabını da görecek, mükafatını da görecek. İşte Ak Parti Türkiye'nin her yerinde yükselen gücüyle demokrasiye sahip çıkmanın mükafatını görüyor.

HDP FAKLI DÜŞÜNENLERE BASKI YAPTI

AK Parti her ilde demokrasiye sahip çıkmanın mükafatını alıyor. AK Parti varken kimse bu milletin arasına fitne tohumu ekmeye güç yetiremeycek. HDP, 6-7 Ekim'de kendisinden farklı düşünen herkese baskı yaptı. Kim ne derse desin demokrasi kültürümüz gittikçe gelişecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler