Davutoğlu Demirtaş’ı bombaladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP lideri Demirtaş'ın Rusya ziyareti sırasında yaptığı açıklamaları sert biçimde eleştirdi ve "ihanet" diye niteledi. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının düzenlediği 4. KOBİ ve Girişi

Davutoğlu Demirtaş’ı bombaladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP lideri Demirtaş'ın Rusya ziyareti sırasında yaptığı açıklamaları sert biçimde eleştirdi ve "ihanet" diye niteledi.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının düzenlediği 4. KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri Töreninde konuşan Davutoğlu, Türkiye'nin kriz yaşadığı Rusya'ya giden ve burada "Türkiye'nin Rus uçağını düşürülmesi yanlıştı" diyen HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı eleştirerek, "Bu tam bir rezalet ve tam bir ihanettir. Rus uçakları masumları bombalarken Rusya'da görüşme yapmak sadece bu vatana değil, insanlığa ihanettir" dedi.

CHP'li Eren Erdem'i de eleştiren Davutoğlu, "-Türkiye İran'la sorun yaşarsa İran'ın yanında yer alırım- ne demek. Bu Kurtuluş Savaşında işgalcilerle bir olan psikolojiyle aynı şeydir. Maalesef hainlik eden bu sözler karşısında Kılıçdaroğlu "Ben vekilimi yedirmem" dedi. Böyle bir vekil de ancak size yakışır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler