Daha Güçlü Türkiye MHP İktidarıyla Olur

MHP Trabzon Milletvekili Aday Adayı mimar Şener Pul, seçim çalışmaları kapsamında MHP İl, ilçe teşkilatlarına ziyaretlerini sürdürüyor.Ziyaretleri sırasında büyük ilgi ile karşılanan mimar Şener Pul, seçim çalışmalarını hızla sürdürdüklerini bu kapsamda T

Daha Güçlü Türkiye MHP İktidarıyla Olur

MHP Trabzon Milletvekili Aday Adayı mimar Şener Pul, seçim çalışmaları kapsamında MHP İl, ilçe teşkilatlarına ziyaretlerini sürdürüyor.

Ziyaretleri sırasında büyük ilgi ile karşılanan mimar Şener Pul, seçim çalışmalarını hızla sürdürdüklerini bu kapsamda Trabzon’un tüm ilçelerine ziyaretlerini gerçekleştireceğini ifade etti.

MHP’nin uygulayacağı ekonomi politikalarıyla Türkiye’deki işsizlik probleminin ortadan kalkacağını dile getiren Pul “Ülkemizin Milliyetçi Hareket Partisi iktidarına ihtiyacı var. Daha güçlü bir Türkiye ancak MHP iktidarı ile olur. Bizler geçmiş olduğumuz bu zor dönemde elimizi taşın altına koymamız gerektiğini düşündüğümüz için partimizden aday adayı olduk. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimler ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

img_6069.jpg

img_6073.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset