Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da gençlere seslendi! “Ben uşaklara inanıyorum”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonla bağlanarak Trabzon’da gençlere seslendi.

AK Parti Trabzon etkinliği kapsamında gençlik buluşması gerçekleşti.
Buluşmaya AK Parti genel Başkan yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, İl Başkanı Sezgin Mumcu partililer ve gençler katıldı.

Mustafa Şen bağlama çaldığı sırada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı aradı.

Erdoğan Telefonla gençlere seslenerek “Trabzon, aldığımız oyun çok daha fevkinde bir oyla Cumhurbaşkanlığı 2. turundan Türkiye’ye ses-selam edecektir. Ben uşaklara inanıyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada “Sevgili gençler. Geçenlerde muhteşem bir miting yaptık. Bu mitingde alanda 150 bin kişilik bir halk vardı. Şimdi de televizyon programı için Dolma Bahçedeyim. Oradan Tüm Türkiye’ye sesleneceğiz. Trabzon’dan çok çok farklı bir ses bekliyoruz. Sandıkları patlatmak suretiyle Karadeniz’den farklı dalga sesleri duyacağımıza inanıyorum. Yarını çok kararlı geçirmek lazım. Yarın dost akraba herkese ulaşmanın gayreti içinde olmamız gerekiyor. Trabzon, aldığımız oyun çok daha fevkinde bir oyla Cumhurbaşkanlığı 2. turundan Türkiye’ye ses-selam edecektir. Ben uşaklara inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da gençlere seslendi! “Ben uşaklara inanıyorum”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler