Cumhurbaşkanı Erdoğan Letonya'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Letonya Cumhurbaşkanı Andris Berzins ve eşi Dace Seisuma tarafından onurlarına verilen akşam yemeğine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Letonya Üniversitesindeki konuşmasının ardından Letonya İşgal Mü

Cumhurbaşkanı Erdoğan Letonya'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Letonya Cumhurbaşkanı Andris Berzins ve eşi Dace Seisuma tarafından onurlarına verilen akşam yemeğine katıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Letonya Üniversitesindeki konuşmasının ardından Letonya İşgal Müzesi'ni ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen ziyaretten sonra Erdoğan, Riga'da konakladığı otele geçti.

Letonya Cumhurbaşkanı Berzins ve eşi Dace Seisuma, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan onuruna resmi akşam yemeği verdi.

Basına kapalı yemekte, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik de bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler