Cübbeli Hoca Erdoğan'a çattı

 Cübbeli Ahmet Hoca olarak da bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, her hafta aksatmadan cemaat üyelerine mektup gönderiyor. Ünlü, 5 Ekim'de gönderdiği mektupta, Yaşar Nuri Öztürk'ün Saba Tümer'in programına çıkmasını eleştirirken üstü kapalı Erdoğan'a çattı.  Erdoğ

Cübbeli Hoca Erdoğan'a çattı

 

Cübbeli Ahmet Hoca olarak da bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, her hafta aksatmadan cemaat üyelerine mektup gönderiyor.
 
Ünlü, 5 Ekim'de gönderdiği mektupta, Yaşar Nuri Öztürk'ün Saba Tümer'in programına çıkmasını eleştirirken üstü kapalı Erdoğan'a çattı. 
 
Erdoğan'a, “Bizi medya vaizi görerek içeri tıktıran irade” ifadesiyle göndermede bulunan Cübbeli Hoca, mektubunda şöyle dedi: “Bunlara kim dur diyecektir?! Bizi medya vaizi görerek içeri tıktıran irade neden yeri göğü indirecek ve milleti kâfir edecek bu adamlara bir şey dememektedir?! Derdi midesi olanın elbette kıymeti de midesindeki ciyfe olacaktır.”
 
ERDOĞAN NE DEMİŞTİ ?
Cübbeli Hoca'nın, Habertürk TV'de "Teke Tek" programlarına çıktığı zamanlar yaptığı bir konuşmada Başbakan, Diyanet camiasına seslenerek: “Bizi medya vaizlerinden kurtarın” demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset