Çınar "AKP'yi eleştirirken kendimizede bakalım"

HABER61.NET-HABER SERVİSİ- MHP Trabzon Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar, bugün park restoranda 11.00 sularında partisinin düzenlediği istişare toplantısında şoke etti.Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için aynı çatıda toplanıp seçime yönelik konuş

Çınar "AKP'yi eleştirirken kendimizede bakalım"

HABER61.NET-HABER SERVİSİ- MHP Trabzon Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar, bugün park restoranda 11.00 sularında partisinin düzenlediği istişare toplantısında şoke etti.

Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için aynı çatıda toplanıp seçime yönelik konuşmaların yapıldığı toplantıda Miraç Çınar, partilileri eleştirdi. “AK Parti hakkında görüşlerimiz zaten belli yapılan zulüm ortada o konuları sayın vekilimiz Koray Aydın açıklamaları yapacaktır zaten. Ben partili ülküdaşlarıma seslenmek istiyorum.Ülkücüler birbirlerini sadece sözde değil özde sevsinler. Bir arkadaşımız bir yere geldiğinde hepimizi üzülelim birimiz acısı diğerinde acısı olsun. Her sabah aynaya bakarken sadece saçımızı taramak için bakmayalım aynaya kendimizle hesaplaşalım. Başkalarını eleştirirken kendimizide  bakalım ve daha iyisi için çalışalım” dedi.

 

HABER:Bahar KURBAY

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset