Çiçek HSYK için devreye girdi!

Bugün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunun (HSYK) yapısında değişiklik öngören kanun teklifiyle ilgili görüşmelerde bulunmak üzere muhalefeti Köşk'e davet etmesinin ardından bir hamle de TBMM Başkanı Cemil Çiçek'ten geldi.

Çiçek HSYK için devreye girdi!

Bugün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunun (HSYK) yapısında değişiklik öngören kanun teklifiyle ilgili görüşmelerde bulunmak üzere muhalefeti Köşk'e davet etmesinin ardından bir hamle de TBMM Başkanı Cemil Çiçek'ten geldi. Cemil Çiçek, HSYK teklifi için devreye girdi.

CEMİL ÇİÇEK DEVREDE

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Adalet Komisyonu’nda görüşmeleri devam eden HSYK teklifi ile ilgili harekete geçti. Çiçek, teklifin Anayasa'ya aykırı olup olmadığı konusunda rapor hazırlatıyor.

BUGÜN İSYAN ETMİŞTİ

Meclis Başkanı Cemil Çiçek, bugün HSYK'nın yeniden düzenlemesine ilişkin yasa teklifinin görüşmelerinde Meclis'te yaşananlardan duyduğu rahatsızlığı dile getirmiş, bugüne kadar yaptığı uyarıları hatırlattırak "Sözlerim yalama oluyor" demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset