CHP'nin Ortahisar adayı kim olcak?

CHP Trabzon il teşkilatı Ortahisar için nabız yoklamaya devam ediyor.2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlere Büyükşehir Belediyesi olarak girecek olan Trabzon’da yeni açılacak Ortahisar Belediyesi için siyasi partilerin aday yarışı tüm hızıyla sürüyor.

CHP'nin Ortahisar adayı kim olcak?

CHP Trabzon il teşkilatı Ortahisar için nabız yoklamaya devam ediyor.

2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlere Büyükşehir Belediyesi olarak girecek olan Trabzon’da yeni açılacak Ortahisar Belediyesi için siyasi partilerin aday yarışı tüm hızıyla sürüyor.

CHP Trabzon’da çok sayıda aday adaylığı başvurusu yapılan Ortahisar Belediyesi için kimin aday olacağı henüz kesinleşmezken il teşkilatı nabız yoklamaya devam ediyor.

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan’ın ay sonuna kadar Ortahisar adayını belirleyebiliriz söylemlerinin ardından hız kazanan çalışmalar sonucunda yapılan anketlerden aday adaylarının arasından bazı isimler öne çıkıyor. Bu isimlerden ilki Mehmet Ongan.

Trabzonspor’da da uzun bir süre yöneticilik yapan, Trabzon’da sevilen isimlerin başında gelen Mehmet Ongan’nın Ak Parti’den oy alabileceği ve bu yönüyle dikkatleri çektiği belirtiliyor.

CHP Trabzon’da öne çıkan bir diğer isim ise Ortahisar aday adaylarından Ömer Dayı’nın lehine aday adaylığından çekildiği Nazım Özcan. Özcan’ın yapılan anketlerde bir adım önde olduğu belirtiliyor.

Ayrıca Özcan, dağılan Anavatan Partisi ve Doğru Yol Partisinin oylarını alabileceği ve bu yönden de partililerin öne çıkardığı isimler arasında yer alıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset