CHP'nin kurultay divanında o Trabzon'lu...

HABER61.NET-HABER SERVİSİCHP'nin 18. Olağanüstü Kurultayı, Bakırköy Oda Orkestrası'nın çaldığı İstiklal Marşı ile başladı.Ankara Ticaret Odası (ATO Kongre) Merkezi'nde iki gün sürecek kurultayın Divan Başkanlığı'na ise CHP Grup Başkanvekili Engin Altay oy

CHP'nin kurultay divanında o Trabzon'lu...

HABER61.NET-HABER SERVİSİ

CHP'nin 18. Olağanüstü Kurultayı, Bakırköy Oda Orkestrası'nın çaldığı İstiklal Marşı ile başladı.Ankara Ticaret Odası (ATO Kongre) Merkezi'nde iki gün sürecek kurultayın Divan Başkanlığı'na ise CHP Grup Başkanvekili Engin Altay oy birliği ile seçildi.

Genel başkan adayları Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce'nin yan yana oturduğu salon 3 bin 100 kişilik kapasiteye sahip. Kurultaya katılanlar, salonun yetersizliğinden şikayetçi.

İlk gün genel başkan seçimi ve tüzük değişikliği yapılacak kurultayda, Parti Meclisi seçimleri ikinci gün gerçekleştirilecek.Kılıçdaroğlu ile İnce arasındaki genel başkanlık yarışı 24 sandık ve 72 kabinde yapılacak.

YAVUZ KARAN DİVAN'DA

Kurultay divanında Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan başkan yardımcısı oldu. Trabzonluların yoğun ilgi gösterdiği kurultay toplantısında heyecanlı anlar yaşanıyor. Kurultay toplantısına katılan her birey tüm gelişmeleri ve olayları dikkatle inceliyor.  Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Kaya;'da kurultay toplantısında yerini aldı. Edinilen bilgiye göre Trabzon teşkilatı olarak otobüslerle CHP'nin bu önemli gününde görevlerini yapmak üzere Ankara'ya gidenlerin sayısı hayli bir fazla.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset