CHP'nin köşk adayı o mu?

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un Ergenekon davası kapsamında tahliye edilmesinin ardından kulislerde Başbuğ'un Köşk'e çıkabileceği konuşulmaya başladı. Ancak Milliyet Gazetesi yazarı Melih Aşık, CHP'nin Köşk içn adayının Başbuğ yerine MHP'li isim

CHP'nin köşk adayı o mu?

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un Ergenekon davası kapsamında tahliye edilmesinin ardından kulislerde Başbuğ'un Köşk'e çıkabileceği konuşulmaya başladı. Ancak Milliyet Gazetesi yazarı Melih Aşık, CHP'nin Köşk içn adayının Başbuğ yerine MHP'li isim Meral Akşener olabileceğini iddia etti.
 
KILIÇDAROĞLU TARİF ETMİŞTİ
 
Yazısında CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun tarifine dikkat çeken Aşık şu ifadelere yer verdi: "Kılıçdaroğlu geçen yıl 10 Eylül'de bir televizyon konuşmasında adayın tarifini yapmış ama yıpranmaması için bu ismi açıklamayacağını söylemişti... Tarifi şöyleydi: CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı kadın olacak. Türkiye Cumhuriyeti'ne bir kadının Cumhurbaşkanı seçilmesini doğru buluyorum. Bunun için herhangi bir isim veremem. Yıpranmaması gerekiyor. Bu isim bizim partimizin içinden değil...
 
TARİFE UYAN TEK İSİM: MERAL AKŞENER
 
MHP Milletvekili ve Meclis Başkan Vekili Meral Akşener ise Kemal Bey'in tariflerine tam uyuyor... Eski Türkiye büyükelçilerinden Morton Abramowitz ve Eric Edelman'ın başkanlığında hazırlanan raporda Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adaylığı zayıf ihtimal görülüyor. Abdullah Gül'ün ikinci dönem adaylığı karşısında Akşener'in şansının olabileceği kaydediliyor. Bakalım CHP'liler bu işe ne diyecek?"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset