CHP'nin köşk adayı belli oluyor!

CHP, Ağustos ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi için aday arayışını sürdürüyor.Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili toplumun çeşitli kesimlerinin nabzını tutan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 10 Haziran'a kadar ziyaretlerini tamamlayacak. Çok sayı

CHP'nin köşk adayı belli oluyor!

CHP, Ağustos ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi için aday arayışını sürdürüyor.

Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili toplumun çeşitli kesimlerinin nabzını tutan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 10 Haziran'a kadar ziyaretlerini tamamlayacak. Çok sayıda sivil toplum örgütünü ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu, son olarak ise Meclis'te ve Meclis dışındaki siyasi partilerin genel başkanlarıyla görüşecek.

İBRE BÜYÜKERŞEN'DEN YANA

CHP'de adaylık için pek çok isim geçerken ibrenin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'den yana olduğu belirtildi. Kemal Derviş ve İlhan Kesici gibi isimlerin adaylıkları da dile getiriliyor. CHP'de, adayın haziran ayı sonunda açıklanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler