CHP'liler soyuldu!

 CHP tarafından başlatılan ’Doğu ve Batının Buluşması’ projesi kapsamında Şanlıurfa’ya gelen CHP’lilerin bulunduğu 2 otobüse hırsız girdi. Otobüslerde bulunan CHP’lilere ait özel eşyaları çalan hırsız ya da hırsızların bulunması için çalışma başlatıldı. '

CHP'liler soyuldu!

 

CHP tarafından başlatılan ’Doğu ve Batının Buluşması’ projesi kapsamında Şanlıurfa’ya gelen CHP’lilerin bulunduğu 2 otobüse hırsız girdi. Otobüslerde bulunan CHP’lilere ait özel eşyaları çalan hırsız ya da hırsızların bulunması için çalışma başlatıldı.
 
'Doğu ve Batının Buluşması’ projesi kapsamında CHP’nin 9 ilden 11 milletvekili hafta sonuna kadar temaslarda bulunmak üzere dün Şanlıurfa’ya geldi. Milletvekillerinin yanı sıra Güneydoğu’ya yapılan geziye aralarında Muğla il teşkilatı ile bazı kentlerden temsilciler de katıldı.
 
Dün Şanlıurfa’ya gelen ve gün boyu temaslarda bulunan CHP heyetini taşıyan otobüsler, Atatürk Bulvarı üzerindeki parti binasının yanındaki boş alana park edildi. Sabah saatlerinde yapılacak geziler için parti binası önüne gelen CHP heyeti, kendilerini taşıyan 2 otobüsün kapılarının açık olduğunu gördü. Otobüsün içinin de dağınık olduğunu gören CHP’liler durumu polise bildirdi.
 
İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, yapılan incelemede otobüste yolculuk yapan CHP’lilere ait bilgisayar, çanta ve giysi gibi özel eşyaların çalındığını belirledi. Otobüs içerisinde parmak izi incelemesi yapan polisler, çevredeki işyeri ve Mobese kameralarını incelemeye başladı. CHP’lileri şoke eden hırsızlık olayını yapan kişi ya da kişilerin yakalanması için başlatılan çalışma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler